FÅ MEST MULIGT UD

AF DE SOCIALE MEDIER

Da de fleste potentielle kunder bevæger sig rundt på forskellige sociale medier såsom Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube, er det essentielt at du også skal være der! Ikke kun på grund af salg, men også for at skabe troværdighed og kommunikere med din målgruppe om positivt såvel som negativt feedback.

Det er en god måde at fange lige præcis dem som kunne have interesse i dit brand og dit produkt, og en nem måde at genskabe kontakt senere hen. På de sociale medier ligger der en masse data gemt fra alle personer og IP-adresser. Disse data kan være med til at pege dine annoncer i den rigtige retning, samt give et indblik i hvordan og hvor dit produkt sælger. Se det som en gade fyldt med reklamer, hvor kun de potentielt interesserede kan se din annonce.

FACEBOOK

Det tager kun få sekunder at danne et førstehåndsindtryk. Derfor er det essentielt at dit logo, din stil og den røde tråd igennem hele dit grafiske udtryk ser professionelt og troværdigt ud. Vi vil lære dig at kende og hvad du vil med dit brand, så vi kan designe det helt rette udtryk, for at opfange og gøre indtryk på lige præcis den målgruppe som du sigter efter at ramme.

De grafiske designere hos BestDigital giver dig en unik og personlig visuel identitet og skaber tidsløse designs som kan følge dig og din virksomhed for evigt.

Instagram

Ved at bruge Instagram ‘rigtigt’ får du langtidsholdbare resultater, kontinuerlig trafik med netop dit segment og ikke mindst flere kunder og dermed større omsætning. Samtidig er markedsføring på Instagram omkostningsfrit og -effektivt, da du selv kan holde hjulene i gang simpelt og nemt.

LinkedIn

LinkedIn kan beskrives som Facebook for erhvervsdrivende. En af fordelene består i at det er nemt at skabe businessrelationer og udvide sit netværk. LinkedIn er især givende på dette punkt, hvis man ønsker at bruge tid på sine kunder og vil skabe en mere personlig relation til dem.

YOUTUBE

Det er godt at have sin virksomhed på så mange platforme som kan lades sig gøre. Da Youtube er en tjeneste alle mennesker, og din potentielle målgruppe gør brug af, skaber vi annonceringer og reklamer som dukker op i mellem videoerne hos lige præcis den målgruppe som du forsøger at ramme.

Derudover kan vi skabe kontakten til et hav af influencers og unboxere. Der er en forretning i at markedsføre sig selv ved at sende produkter ud til etablerede Youtubere der viser produkterne i deres videoer til deres seere. Dette er en oplagt mulighed hvis man har et brand som vil skille sig ud fra konkurrenterne og evt. ramme en ung målgruppe.