Bruger du dine annoncer korrekt?

_sociale medier

Da de fleste potentielle kunder bevæger sig rundt på sociale medier såsom Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube, er det essentielt at du også skal være der! Ikke kun på grund af salg, men også for at skabe troværdighed og kommunikere med din målgruppe om positivt såvel som negativt feedback.

Det er en god måde at fange lige præcis dem som kunne have interesse i dit brand og dit produkt, og en nem måde at genskabe kontakt senere hen. På de sociale medier ligger der en masse data gemt fra alle personer og IP-adresser. Disse data kan være med til at pege dine annoncer i den rigtige retning, samt give et indblik i hvordan og hvor dit produkt sælger. Se det som en gade fyldt med reklamer, hvor kun de potentielt interesserede kan se din annonce.

facebook

Facebook har 1,5 milliarder aktive brugere worldwide og 80% af danskerne bruger platformen. Der er en kæmpe mulighed for at ramme lige præcis din målgruppe ved hjælp af annoncering. Vi kan hjælpe dig med at ramme lige der hvor du ønsker, samt give et indblik i hvem der viser interesse for dine produkter.

LinkedIn

LinkedIn kan beskrives som Facebook for erhvervsdrivende. En af fordelene består i at det er nemt at skabe businessrelationer og udvide sit netværk. LinkedIn er især givende på dette punkt, hvis man ønsker at bruge tid på sine kunder og vil skabe en mere personlig relation til dem.

Instagram

Ved at bruge Instagram ‘rigtigt’ får du langtidsholdbare resultater, kontinuerlig trafik med netop dit segment og ikke mindst flere kunder og dermed større omsætning. Samtidig er markedsføring på Instagram omkostningsfrit og -effektivt, da du selv kan holde hjulene i gang simpelt og nemt.

Youtube

Det er godt at have sin virksomhed på så mange platforme som kan lades sig gøre. Da Youtube er en tjeneste alle mennesker, og din potentielle målgruppe gør brug af, skaber vi annonceringer og reklamer som dukker op i mellem videoerne hos den målgruppe som du forsøger at ramme.

Derudover kan vi skabe kontakten til et hav af influencers og unboxere. Der er en forretning i at markedsføre sig selv ved at sende produkter ud til etablerede youtubere som viser produkterne i deres videoer til deres seere. Dette er en oplagt mulighed hvis man har et brand som vil skille sig ud fra konkurrenterne og evt. ramme en ung målgruppe.

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!

_om os

BestDigital består af et sammentømret team af yderst kompetente og kreative personligheder fra alle afkroge af marketingsbranchen. Vi er teamet op for at kunne tilbyde den bedste oplevelse for dig som kunde.

Det har gjort os i stand til at kunne udvikle holdbare produkter indenfor stort set alle digitale såvel som grafiske områder. Vores evner favner bredt og vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde. 

Vi tilbyder det totale koncept og skaber et fundament uden begrænsninger. Om du har en etableret virksomhed som skal optimeres, eller er nyopstartet og mangler en professionel visuel identitet og/eller skal have designet en ny hjemmeside med tilhørende webshop – Vi har specialister klar til at hjælpe dig i mål.

København

Christians Brygge 28
1559 København V

Aarhus

Anelystparken 32

8381 Tilst