Vil du skabe vækst med nyhedsbreve?

_e-mail marketing

Send professionelle nyhedsbreve som passer til din virksomheds design til dine tilmeldte modtagere med MailChimp.

MailChimp samler din data og indsigt ét sted, så du kan du se, hvad der fungerer bedst og få anbefalinger, der hjælper dig med at gøre mere af det rigtige.

Sæt dine kunder i centrum af din markedsføring med værktøjer, der hjælper dig med at lære dit publikum at kende og vise hvem du skal maile til.

Vi kan hjælpe dig med opsætning og designet så dit brand kan skinne igennem når du sender nyhedsbrev ud til dine kunder.

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!

_om os

BestDigital består af et sammentømret team af yderst kompetente og kreative personligheder fra alle afkroge af marketingsbranchen. Vi er teamet op for at kunne tilbyde den bedste oplevelse for dig som kunde.

Det har gjort os i stand til at kunne udvikle holdbare produkter indenfor stort set alle digitale såvel som grafiske områder. Vores evner favner bredt og vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde. 

Vi tilbyder det totale koncept og skaber et fundament uden begrænsninger. Om du har en etableret virksomhed som skal optimeres, eller er nyopstartet og mangler en professionel visuel identitet og/eller skal have designet en ny hjemmeside med tilhørende webshop – Vi har specialister klar til at hjælpe dig i mål.

København

Christians Brygge 28
1559 København V

Aarhus

Anelystparken 32

8381 Tilst