PROFESSIONELT CONTENT

= BEDRE KONVERTERING

Med professionelle produktbeskrivelser, flotte videoer og knivskarpe produktbilleder, viser beregninger at konverteringen stiger med over 90%

Folk ser tusindvis af reklamer i løbet af en dag. Det handler om at fange folks opmærksomhed på et splitsekund inden deres øjne ruller videre til noget nyt. Om det er ude på gaden, i fjernsynet eller i deres nyhedsfeed på de sociale medier, kræver det hårdt arbejde at portrættere sit brand ordentligt og bedre end det gennemsnitlige. Det nytter ikke kun at have et fedt produkt.

Idéen og kvaliteten af det content som du markedsføre dit brand med skal også være i top. Bliver dit produkt udstillet dårligere end andre produkter på markedet, er det ikke dit produkt folk ender med at klikke sig ind på og købe.

Med professionelle produktbeskrivelser, flotte videoer og knivskarpe produktbilleder, viser beregninger at konverte-ringen stiger med over 90%. Derfor er det altafgørende at investere i professionel markedsføring, hvis man forventer en opadgående vækstkurve og ønsker at være bedre end konkurrenterne.

Hos BestDigital ønsker vi at vækste din virksomhed. Vi har kompetencerne til at skabe det content som dit brand behøver for at blive skudt til vejrs samt en kreativ passion for at skabe flot materiale til enhver platform, både fysisk og digitalt, som kan bruges i mange år fremadrettet.

DET GENNEMFØRTE

PROFESSIONELLE CONTENT

Der er mange måder at markedsføre sin virksomhed i den digitale verden. Hos BestDigital fokuserer vi på de 4 vigtigste faktorer for at skabe værdi.

TEKSTER

Dine tekster er altafgørende for, hvordan det går dit brand og dine produkter. Det er vigtigt at der kun bliver sagt det nødvendige, og at de er fuldt forståelige og kortfattet. Vi hjælper dig med at få det vigtige frem i dine tekster samt rådgiver dig indenfor Selling Points og hvordan du rammer bredt på internettet, Google og sociale medier.

FORMATTERING

Vi bruger nøgleord til at lægge fokus og optimere din SEO. H-koder bruges f.eks. til at styre, hvilken størrelse forskellige typer overskrift skal have i layoutet. Men de bruges også til at vise Google, hvad der er vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt. Vi finder de rigtige søgeord så du dukker op de rigtige steder på nettet.

VIDEO

Et af de vigtigste midler i din markedsføring er videomateriale. Dog er det også noget af det farligste at begive sig ud i. For hvis videoen ikke viser dit brand og dine produkter fra sin bedste side er der ingen der vil købe produktet.

Hos BestDigital har vi kompetente fotografer, dronepilot-er og 3d-designere som producere professionelle reklamer, logo-animationer og præsentationsvideoer.

 

PRODUKTBILLEDER

De produkter der sælger bedst, er de produkter der ser bedst ud. Vi fotograferer og redigerer billeder, så dine produkter fremstår som de bedste og mest professionelle på markedet. Folk vil gerne betale ekstra for et produkt der holder. Din indtjening vil stige hvis dit produkt ikke kun er funktionelt, men også profileres fængende, stilfuldt og professionelt.