Client case

Vi er med på
"The Curves" digitale rejse...

TheCurve.dk

Roberto fra the curve
"blev kastet" for løverne

Roberto Machuca fra The Curve har udviklet den første 100% solcelle genopladelige PEDICURVE SOLAR fodfil i verden. Produktet er unikt og vi har virkelig sat os ind i produktet og har selv testet (vi har aldrig haft så bløde fødder før ). Vi havde alle set  ham stå foran Løverne på DR1 og blive mere eller mindre slagtet, og var ikke et sekund i tvivl om at vi kunne gøre en forskel. 

Ved vores indledende møde oplevede vi en passioneret Roberto der virkelig brændte for  PEDICURVE SOLAR fodfilen. Opgaven lyder på at redesigne den eksisterende hjemmeside/webshop og optimere brandet på sociale medier. Næste step er at planlægge penetrering af den amerikanske marked.

Vi glæder os til at have hånden på kogepladen sammen med Roberto og ser frem til et rigtig godt samarbejde.

The Curve redesign

live før planen

Vi forsøger tilpasse hele processen til kunden, og forsøger som altid at levere mere og hurtigere end kunden forventer. Roberto har et drive som virkelig har skabt en rigtig god energi i teamet og vi var klar til launch på lidt over 2 uger.

VI GÅR DEN EKSTRA MIL FOR VORES KUNDER

Som ny kunde i Best Digital er vores fornemmeste opgave at kende din forretning og forstå præcis hvordan du ønsker den brandet. Fremgangsmåde er den samme ved traditionel eller digital marketing.

Best Digital har stor erfaring med udvikling af hjemmesider på tværs af brancher. Vi deler med glæde ud af vores ekspertise og erfaringer. Gennem professionel sparring får vi et bedre udgangspunkt for at skabe en hjemmeside, som fremhæver din virksomheds personlige profil, og derigennem giver dig endnu flere relevante henvendelser.  

Som ny kunde får du tildelt din egen projekt manager, som kender alt til din forretning og dine ønsker. På den måde kommer du til at få en bedre oplevelse med en person der rent faktisk er engageret i din forretning.

Best Digital arbejder primært med WordPress CMS for at være i stand til at levere en komplet løsning til en rimelig pris. Vores kompetencer strækker sig fra digitale løsninger til alverdens POS marketing materiale.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 82 82 82 93 på mellem 9.00 og 17.00 (fredag til 16.00)

Uddrag fra Trustpilot

Hvad siger vores kunder?

Jeg kan helt klart anbefale alle et samarbejde med BestDigital. Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse, det har været et fantastik samarbejde og en kanon service igennem hele forløbet. Og vigtigst af alt er mit færdige produkt blevet bedre end jeg havde forventet!
Nicholas Nielsen
Jeg har fået stor hjælp af bestdigital til optimering af mine hjemmesider. har 2 styks, som jeg tidligere har haft hjælp af til danaweb, men efter deres ekstreme priser og dyre regninger er jeg glad for bestdigital klarede opgaverne til en rimeligpris for begge mine hjemmesider. TILFREDS KUNDE
Kasper Jensen

referencer

The Curve

Hjemmeside

Sanitern

Website

Fisker MC

Webshop

Skiers

Hjemmeside

Krydderurtehaven

webshop& logo

Viscum.dk

Website & logo

Vesterstrøm Vine

Webshop & logo

Ladybells Antik

webshop& logo

standardløsninger med binding over 24 mdr.

For at give et indblik i hvad en website løsning kan koste har vi herunder listet 3 forskellige løsninger. Priserne er ikke ment som et abbonnement men mere for at du let kan se hvad den månedlige udgift vile være. Der er ikke inkluderet webhotel eller domæne i prisen. Det har vi valgt da vi forsøger gøre hele processen med ejerskab, databehandler og GDPR så problemløs som mulig. Webhotel og domæne vil derfor være regidtreret i dit firmanavn. Vi kan selvfølgelig rådgive mht valg af løsning og det er inkluderet i priserne.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 82 82 82 93 på hverdage mellem 9.00 og 17.00 (fredag til 16.00)

Starter

395 kr/md
 • Logo design/rentegning
 • Onepage website
 • Optimeret til telefon/tablet
 • Opsætning mailadresser
 • Løbende vedligeholdelse
populær

Company

549 kr/md
 • Unikt og personligt design​
 • Basic SEO/Google Optimering​
 • Sider efter eget behov
 • Optimeret til telefon/tablet
 • Samarbejde med dedikerede designere og tekniske projektledere
 • Løbende vedligeholdelse
Erhverv

E-Shop

699 kr/md
 • Skræddersyet webshop
 • Basic SEO/Google Optimering
 • Sider efter eget behov
 • Samarbejde med dedikerede designere og tekniske projektledere
 • Optimeret til telefon/tablet
 • Opsætning mailadresser
 • Løbende vedligeholdelse
Åben 24/7